Mainokset
Blogeja

Me ollaan todistajainsuojeluohjelmassa ja nuorentavan veden resepti

Jos perhe joutuu todistajainsuojeluohjelmaan, niin sehän tarkoittaa sitä, että perhe repäistään juuriltaan tuntemattomaan paikkaan. Vaihdetaan työpaikat, totutellaan eri ympäristöön ja otetaan vähän eri roolit.

Me muutettiin Paloheinään Rajamäeltä ja siltä minusta nyt tuntuu. Avataan huomenna Helsinki Flea Market merikannotielle Töölöön. Kyse on mielenkiintoisesta ja boheemista paikasta Helsingin virkistysalueen sydämessä, jossa 260:n neliön sisällä yhdistyy antiikkikauppa ja itsepalvelukirpputori. Ihan lyhyen tylysti sanottuna, näille pisneksille ei ole asiakkaita Rajamäellä.

GetAttachmentThumbnail-3

Yksi syy muuttoon oli myös se, että haluttiin  lähemmäksi anoppia, mikä saattaa pitkään blogiani lukeneita ihmisiä ihmetyttää/ naurattaa. Tuo loppumattoman tarmokas eläkeläinen, jonka universumi on viisaudessaan sijoittanut avioliiton kautta elämääni, on nyt viidensadan metrin päässä meidän kodistamme.

Otetaan eri roolit- ilmenee esimerkiksi toissapäiväisestä tilanteestamme täällä kotona. Meillä ei vielä ole puutarhakalusteita takapihalla, joten löysin edellisen asukkaan ns. jäteläjän talon nurkalta, joka piti sisällään maalin tahriman porrasjakkaran, kaksi vajanaista aidan palasta ja pöytälevyn ilman jalkoja. Käänsin pöytälevyn jakkaran päälle niin, että molemmissa olleet reiät menivät kohdilleen ja tuin rakennelman sivuilta aidan paloilla. Iskin sitten Espanjasta tuodun aurinkovarjon rakennelman läpi maahan ja VOILA! Esiteltyäni rakentamani Eedenin keitaan miehelleni, totuus iskettiin karuin sanakäätein. Takapiha oli kuulemma kuin Trailer Parkista ja vaikka köyhiä oltiinkin, niin sitä ei pitänyt näyttää näin selkeästi. Rajamäessä olisimme varmasti pitäneet tuparit tälle takapihan-taidonnäytteelle. Sanon vaan.

Sitten päästäänkin nuorentavaan veteen. Paloheinässä on osittain, kuin olisi jossain resortissa. Golf-kenttä ja lukuisat urheilumahdollisuudet ovat aivan vieressä samoin kuin värikkäitä busseja, iloisia ihmisiä ja hyvin hoidettuja pihoja piisaa. Olemmekin käyneet juoksemassa iltasella Paloheinän portaita piukempien pakaroiden toivossa. Tätä vanhenemisen estämistä ja ehkä jopa taaksepäin kääntöä on tehostettu juomalla emäksistä vettä. Maku on kieltämättä sama, kuin joku olisi pullottanut kaikkien portaita juosseiden ihmisten hiet purkkiin, mutta tällä seoksella on moni saanut merkittäviä tuloksia aikaan.

Emäksinen vesi

 

2 dl vettä

1/2 luomusitruunan mehu

1 tl ruokasoodaa

1 tl omenaviinietikkaa

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: