Mainokset
Blogeja

Spring makeover!

Tiedättekö, kun on valtava määrä erilaisia yrityksiä otsikoilla ”we’ll hire people”? No, tällä viikolla sen keksin, että voisin laittaa pystyyn sellaisen ”we’ll fire people”- tyyppisen! Voisin soittaa irtisanomis-puheluita, tyttöystävän jättö-puheluita, maksa velkas-puheluita, ”paska- mutsi”-puheluita, ”pensasaita lyhemmäksi naapuri!”-puheluita, ”laihduta tai lähden”-puheluita, no, listahan on loputon. Puhelun hinta olisi tietty joku mukava pieni korvaus, joka sisältäisi sen, että puhelu myös äänitettäisiin, jotta tilaaja saisi kuulla sisällön. Esittelin tämän idean viikolla myös pankkineuvojallemme. Hän oli yllättävästi tällaisen palvelun puolta. Työnkuvassa on kuulemma pirusti ikäviä puheluita, jotka mielellään siirtäisi toiselle! Nordea voi siis olla ensimmäinen asiakas! Jotenkin pitäisi tietysti välttää se lakisyytteiden saaminen tietty, joten pidän tämän vielä suunnittelun asteella.

Minua ei hetkauta koskaan soittaa hankalia puheluja. Sanoa ja saada selville nopeasti kaikki tarpeellinen. Päinvastoin. Nautin siitä, että joku vireillä oleva asia saadaan maaliin, saadaan vastauksia ja ollaan tehokkaita. Minulle on aina ollut täysin samantekevää onko soitettava henkilö julkkis, poliitikko tai anoppi. Minä soitan. Talvella meitä mietitytti pienet Revenion osakkeemme. Tuskailtiin niiden tulevaisuutta ja siksi minä soitin Kyösti Kakkoselle. Aluksi ei vastannut, mutta ihme kyllä soitti takaisin. Siinä minä sitten kuuntelin, kun Kakkonen kertoi Revenion valoisista näkymistä Australian markkinoilla ja mieheni repi vieressä hiuksiaan, että ”miten sä kehtasit soittaa sille? Tätä ei kyllä usko kukaan!”

Myös siivouksessa saa mieleisensä lopputuloksen, jos haluaa maaliin eikä vain jahkailla. Pesin meidän talon ulkoapäin. Ihan vaan rätillä ja vedellä, huojuen jälleen tikapuilla.

GetFileAttachment-6

Naapuri kysyi tosissaan, että ollaanko maalattu talo! Aika iso ero!

Kävin myös järjestelemässä kevättä vanhempieni taloon.

Joku ihana lukija halusi reseptiä näihin kananuijiin, joten tässä sekin nyt 🙂

Sekoita kipossa 1dl öljyä, 1dl sweetchiliä, 1dl soijaa, 1dl appelsiinimehua, 50g pieneksi pilkottua inkivääriä, 1dl kevätsipulia hienonnettuna, 2kpl tuoretta chiliä hienonnettuna ja iso kourallinen hienonnettua korianteria. Paista kananuijat uunissa ensin kypsiksi ja sekoita kastike kanoihin. Nauti!

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: