Mainokset
Blogeja

Ihana B&B Kumpunen!

Niin perin outoa. Mieheni ja minä olemme olleet yhdessä viimeiset kymmenen vuotta lähes tauotta. Tauoiksi on voinut laskea jo toisen käynnin kaupassa yksin. Nyt kuitenkin tilanne on se, että hän hoitaa Rajamäen Aarretta, lapset, kodin ja muut juoksevat asiat ja minä olen satojen kilometrien päässä Petäjävedellä. Olen pettämättömän värisilmäni ja pitkäpinnaisuuteni takia apuna konservoimassa kirkon pilalle mennyttä kattomaalausta. No, se pitkäpinnaisuus ei pidä paikkaansa, mutta muuten.

48e32ef2-60d6-4293-8bd5-f871ee650534

Majoitus on kuitenkin niin ihana, että koti-ikävänkin juuri ja juuri kestää. Kumpunen on maatilamatkailua parhaimmillaan. Ympäristö on näin talvella kuin satumainen joulupukin tila, jossa jokaisen navetan takaa ihmettyy henkeäsalpaavasta kauneudesta, puhtaudesta ja luonnosta. Talviaikanakin majoitustarpeet ja ruokailut pystytään järjestämään, eikä tilaa pyörittävältä avioparilta kysyttäessä, mikään ole ongelma! Palvelun taso on jotain mihin hyvin harva suomessa kykenee,  sillä vieraana olo ei voisi olla ymmärretympi ja tyytyväisempi.

Kirrin Luomutilalla viljellään viljoja myyntiin asti, mutta oman tilan aineksia käytetään myös pitopalvelun pyörityksessä.

IMG_3491

Tilalla on monta siistiä ja ainutlaatuista yöpymispaikkaa, joiden sisustuksessa on osattu hillitä juuri sopivasti ja tehty kaikki päätökset laadusta tinkimättä. Tällä tilalla ei olla suistuttu dekoreeraamaan tympäisevillä ” home sweet home”-kylteillä, vaan sisustukseen on haettu tyylikkäitä oikeasti vanhoja huonekaluja, joiden kautta tunnelma on juurikin niin valloittava kuin sen olettaa vain saattaa.

Voin vain kuvitella miten uskomattomat hääkemut, sukujuhlat, syntymäpäivät tai valmistujaiset tilalla voi majoituksen, saunarakennusten, ruoan ja rannan läheisyydessä pitää.

Tällä tilalla panostetaan juuri niihin seikkoihin, jotka minulle entisenä ravintoloitsijana, nykyisenä antiikkikauppiaana, lähiruoan ystävänä ja kauneuden ihailijana ovat tärkeitä! Iso kiitos Hanni Kumpunen ja Juha Kumpunen, tiistaina näemme jälleen!

IMG_3457

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: