Mainokset
Blogeja

Treffeillä Gastromessuilla

Käytiin virittelemässä fiiliksiä gastromessuilla Helsingissä. Ehdottomasti parasta on mässäily kojulta kojulle, ylenpalttinen mutustelu ja letkeä tunnelma . Messuilla kaikilla on hymy kasvoilla, jokaisen toimipisteen yhteydessä ollaan niin palveluhenkisiä, ulospäinsuuntautuneita ja ystävällisiä. Esillepanot on mietitty ja puhtautta ylläpidetty.  Sitten jos vielä treffien näkökulmasta pohtii, niin mieheni ei kertaakaan päässyt pihistelemään treffiemme kustannuksissa, sillä kaikkihan oli jo valmiiksi ilmaista! Äkkiä voisi saada sen kuvan, että suomalainen ravintola- ja ruokakulttuuri on tällaista…Turistien todella kannattaisi ajoittaa Suomen vierailunsa ruokamessujen aikaan 😉

Tässä hieman  kuvia eri pisteiltä.

Juustoa tarttui mukaan yhteistyökumppanimme Jukolan Juuston toimipisteeltä ja messuista intoutuneina muunmuassa sitä käytettiin näiden pinaattitortillojen täytteenä.

Kaneli-kanat

1 pkt ( 400g) kanan paistileikettä

1 iso punasipuli suikaleina

1 dl kuivattua sipulia

2 rkl kanelia

1 rkl paprikaa

2 tl currya

2 tl himalayan ruususuolaa

Leikkaa kanan paistileikkeet suikaleiksi ja paistinpannulla punasipulin kera. Murskaa kaikki mausteet morttelissa ja ripottele kananpalasten niskaan. Lisää pannulle  appelsiinimehu ja paista kunnes kanat ovat varmasti kypsiä.

Salsa

2 rkl srirachaa

3 rkl sweet chiliä

1 dl rypsiöljyä

2 pieneksi hakattua valkosipulinkynttä

1 pieneksi silputtu punasipuli

1 tl kuivattuja chilihiutaleita

2 rkl ketsuppia

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Lisäksi raastettua  Jukolan Juuston original cheddaria, salaattia, kurkkua ja tomaattia.

 

 

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: