Mainokset
Blogeja

Turun Caribia versus Omenahotelli

Palataan ajassa tovi taaksepäin.(valitettavasti kuvat ovat kadonneet?!!)

2016 Lokakuu, ihana mieheni varaa meidän perheelle kotimaanmatkailua netitse. Suuntana Turku. Lapsiperheenä olennaisinta on Superpark, joka on siis yhteydessä Turun Caribia hotellin kanssa. Pitkän automatkan jälkeen meille ojennetaan respassa avaimet sviittiin. Sviitissä on oikein saunakin ihan omaan käyttöön. Ahtaudumme sisälle huoneeseen, jossa mööpeliä on enemmän kuin Askossa alennusmyynnin aikana. Huone on nähtävästi toimittanut varaston virkaa, mikä ilmenee muun muassa siitä, ettei pöydän ympärillä olevia tuoleja pysty vetämään pöydän alta pois ilmeisen syyn takia; ne eivät mahdu. Pöytä ja neljä tuolia on tuotu luultavimmin jostain hotellin baarista, sillä niiden istumakorkeus on suhteessa muuhun huoneeseen naurettava. Vedettyämme verhot sivuun ikkunoista, eteen paljastuu aah, niin viehättävä Superparkin sisäpuisto. Vaikkakin ikkunoiden toiselta puolelta ei näy huoneeseemme, vedän verhot takaisin. Lasten nukkuminen on järjestetty avattavalle sohvalle ja muksut vaikuttavat kohtuullisen tyytyväisiltä. Oma parisänkymme on seinä-kaapista avautuvaa mallia. Käymme toviksi lepäämään puisen kaaren alle, jonka sisäpuolelta sänkymme avautuu. Yllätyn jälleen katsoessani kaarta, johon edelliset ”sviittivieraat” ovat onnistuneet liimaamaan niin purkkaa, nuuskaa, kuin siittiöitä kuivuneina mälli-läiskinä. Sängyn ja patjan välistä pilkottaa huolellisesti piilotettu nenäliina, jonka väliin ei varmasti ole pillotettuna lottonumeroita, vaan aivan muita aarteita. Yritän laittaa vedenkeittimen päälle, mutta en millään jaksa pestä pölykerrosta keittimestä, joten lähdemme Superparkiin ja syömään. Palaamme illalla takaisin huoneeseen ja huomaamme huoneen lämmityksen reistaavan. Hyytävä viileys iskee ihoon kuin veitsi. Kerroshoitaja ei yrityksistään huolimatta saa lämpöä huoneeseen, joten laitamme saunan päälle, ovet auki ja kääriydymme nukkumaan, toivoen valitustemme edes vähentävän huoneen hintaa.

Tästä päästäänkin maanantai iltaan, jolloin viimein pienessä nosteessa mieheni paljasti minulle maksaneensa tuosta Caribia hotellin huoneesta rapiat 300 euroa. Maanantaina vietettiin kokki-ystävämme synttäreitä Tampereella ja siksi varasimme kolmelle hengelle extempore-yöpymisen Tampereella Omenahotelliin. Maksettuamme netissä saimme tunnusluvut, joilla päästiin sisälle. Kompakti, siisti, ikkunallinen, lämmin ja erittäin puhdas huone sisälsi kaiken sen mitä hotelliyöltä keskussa toivoinkin. Omenahotelli yö maksoi 78 euroa. Syy halpuuteen on palvelun puuttuminen. Palvelun! Repikää siitä!

GetFileAttachment-1

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: