Mainokset
Blogeja

Makumatka kahdeksalle 20:llä eurolla!

Thaimaan makuja helpolla ja halvalla, tässä olkaa hyvät!

Kauppaan meni 14 euroa ja omasta takaa kaapissa oli riisiä, curry jauhetta,vähän kevätsipulia, 4 kananmunaa, öljyä, suolaa, sokeria ja neljä possunleikettä. Näiden ainesosien hinnaksi muodostuu n. kuusi euroa.

Possua vihreässä kookoskastikkeessa

4 possunleikettä

Padron paprikoita puoli pussia

kevätsipulia

3 kpl limetinlehtiä

1prk (Green curry paste, Santa maria) vihreäcurry-tahnaa

suolaa

sokeria

4 dl kookoskermaa( Kara-merkkistä )

4 dl kookosmaitoa( Kara-merkkistä )

Paista ohueksi suikaloidut possut pannulla. Leikkaa myös Padron-paprikat ja kevätsipulit suikaleiksi ja kääntele ne ruskistuneiden possujen joukkoon. Sekoita erillisessä kipossa sekaisin kookoskermat, kookosmaidot, limetinlehdet ja koko purkillinen vihreää curry-tahnaa. Kaada kastike nyt possu-paprika-sipuli-häspäkän joukkoon ja anna hymyillä tovi. Maista ja lisää makusi mukaan sokeria ja suolaa.

Paistettua riisiä

400 g riisiä

3 kpl limetinlehtiä

3 tl keltaista jauhettua currya

2 rkl öljyä

1 1/2 dl suolapähkinöitä (x-tra merkkistä 🙂

230 g ananasmurskaa

4 kpl kananmunia

Keitä riisit ohjeen mukaan kypsiksi ja kaada ne sitten paistinpannulle öljyn kera. Mausta tässä vaiheessa riisi curryllä, suolalla ja ananasmurskalla. Sekoita joukkoon myös pähkinät ja limetinlehdet. Kaavi riisipaistinpannun toiselle reunalle niin, että paistinpohjaa on näkyvissä. Riko kananmunat avonaiseen kohtaan ja sekoita käännellen muun riisin joukkoon. Kun kananmuna vaikuttaa kypsyneen riisi on valmista.

GetFileAttachment-3

Päälle koristeeksi korianteria ja suolapähkinää. Helppoo kuin Jaffan juonti!

GetFileAttachment-2

 

 

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: