Mainokset
Blogeja

Rauhanajan luksusta

Kuvat: Roni Lehti, kirjasta Arjen Luxus

Nyt yhteys Hollywoodiin!!!

Asekauppiaan/ poliitikon roolissa voitaisiin nähdä vaikka Helen Mirren. Elokuvan ainekset ovat silmiemme edessä 😉 Tuliko tämä todella jollekin yllärinä, että rauhan puolesta liittoutumaton pikku Suomi tahkoaa rahaa aseilla? Aivan kuten casinot omistavat myös ongelmapelureille suunnatut kuntoutus keskukset ja tupakkayhtiö Nicoreten. Suvi linden on tosi elämän Nicolas Cage elokuvassa War.

Täällä meilläkin piti pitäytyä siinä lihattomuudessa ja pelastaa maailma, mutta eipä näillä ihmisen teoilla suurta merkitystä tunnu olevan, joten tirisevässä rasvassa paistuu tänään possunleike! Aion syödä niin, että napa pullahtaa ulos.

Ohjetta katson tänään kirjasta nimeltä Arjen luxusta. Sen on kirjoittanut ystävämme Risto Mikkola ja Henry Lepist. Ohjeet ovat helppoja, kuvat ihania ja nautinto taattu 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: