Mainokset
Blogeja

Kaalilaatikkoa soijarouheesta ja maailma pelastuu ;)

En ole varmaankaan ainut, jota keksipaketti puhuttelee enemmän kuin vihersmoothie? Valintoja, niitähän ne on. Tällä viikolla meidän klaani yrittää ajatella tekemiään ostoksia ja valintoja. Paino on sanalla ”yrittää”, koska juuri tultiin salilta ja oma käsi kävi välittömästi karkkipussissa hakemassa lohtua lihasten yli-virittyneisyyteen…

Näin presidenttiehdokkaiden kuumottavien tenttien, haastattelujen ja vaalien jälkeen on todettava muutama asia: 1. Lykkyä Saulille 2. Maailman tila on huolestuttava 3. Lykkyä meille kaikille sen maailman pelastukseen.

Itsehän myymme vanhoja aarteita ja huonekaluja uudelle kierrokselle täällä Rajamäen Aarteessa, joten tavallaan voin ajatella, että me yritämme osamme. Tuhottoman paljon helpompaa ja kannattavampaa olisi tilata krääsää Kiinasta ja myydä sitä.

Resepti soijarouheella tehtyyn kaalilaatikkoon ja herkulliseen salsaan

Kaalilooda:

1/4 keräkaalia pieneksi pilkottuna

1/3 soijarouhepussista (n.1.5 dl)

2 dl vettä

2 dl pika- pitkäjyväistäriisiä

2 kpl kasvisliemikuutiota

suolaa

timjamia

oreganoa

2 rkl hunajaa

200g yrtti tuorejuustoa

Lorauta vähän öljyä pannulle ja paista pilkottuja kaaleja ja soijarouhetta. Lisää pannulle vesi ja mausteet. Anna soijarouhen turvota ja kaalien kypsyä. Lisää lopuksi tuorejuusto ja maista onko suolaisuus kohdillaan. Ota laatikkoon soveltuva uunivuoka ja kaada sen pohjalle kypsentämättömät riisit. Nyt kaada kaali-soijaseos liemineen riisien päälle ja sekoita ne yhteen. Peitä foliolla ja paista uunin keskiosassa 170 asteessa n. 30 minuuttia tai kunnes riisit ovat mielestäsi tarpeeksi kypsyneet ja nesteet imeytyneet.

GetFileAttachment-2

Salsa:

1 makea suippopaprika pieneksi pilkottuna

persiljaa

2 kynttä valkosipulia raastettuna

1 iso punasipuli pieneksi pilkottuna

1 dl sweetchiliä

n. 20g inkivääriä raastettuna

1/2 dl soijaa

1/2 dl rypsiöljyä

1 tl kuivattua chiliä

GetFileAttachment-1

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja tarjoile salsaa kaaliloodan kanssa. Helppoa kuin maailmanpelastus!

GetFileAttachment-4

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: