Mainokset
Blogeja

Joulupöydän tunnelmat ja kakka lahja

Fakta: Joulu on kallis kaikille. Meillä pakollisiin lahjoihin kuluu väkisinkin kamala määrä rahaa, sillä niitä joille joku lahja on ostettava on listalla 22 henkilöä. Näiden lisäksi on omat lapset. Minulla on kuitenkin ensi vuodeksi säästötemppu, joka vähentää kuluja merkittävästi. Kun lahjojen-vienti kierros tehdään ovelta ovelle päivää ennen aattoa, aikuisten lahjoja ei tarvitsekaan olla kuin yksi kymmentä henkilöä kohden! Aivan! Heureka!

Ovelle 1 annetaan lahjamme A ja ovelta 1 saamme lahjan B. Kuljetamme lahjan B kohteeseen 2, josta taas saamme lahjan C jonka kuljetamme sukulaiselle 3 ja niin edelleen. Lopulta meille jää yksi lahja ja kaikki kuvittelevat saaneensa lahjan meiltä! Nerokasta! Toki, nyt kun Joulu on taas kärsitty ja katseltu niitä sukulaisia läheltä, on myös vaihtoehto Y eli luovumme vain yhteydenpidosta eräisiin sukulaisiin, jolloin vältytään täysin tästä lahjojen aiheuttamasta kärsimyksestä.

Hyvän lahjan hankkiminen vaatii todella ajatusta ja aikaa. Kälyni käytti ajatusta ja vei meiltä muilta kallista aikaa miehelleni antamallaan lahjalla. Niinkuin eivät ERÄÄT muutenkin jo viettäisi liikaa aikaa istuen vessassa, nyt se aika on triplaantuakseen erinäisten sinfonioiden takia. Kakka lahja. Monella tapaa. IMG_1618

Joulupöydän kasausta omilla vanhemmillani.  Siellä kaikki tarjottavat ovat samaan aikaan pöydässä.

Jouluruokailun etenemistä anoppilassa.

Minä ja anoppi. Aistittavissa pientä joulu-väsymystä.

IMG_1633

Liikkeemme Rajamäen Aarre palvelee lähes normaalisti keskiviikosta lauantaihin. Tervetuloa siis sinne ostoksille tai jakamaan joulutarinoita 🙂

IMG_1640

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

1 Comment on Joulupöydän tunnelmat ja kakka lahja

 1. Pertti Viikinkoski // joulukuu 31, 2017 10:05 pm // Vastaus

  Joulukiireet ohi. Ballerinna Ida kävi jouluna Hyvinkäällä kotonaan. Mummille jäi Tapaninpäivä perinteiseen tapaan, nyt hiukka waarin ”tehostamani”. Työläin oli pakasteesta tehty hummerikeitto. Kyssäkaaligratiini ala Eero Mäkelä ja Walldorf ja kaksi muuta salaatti ohessa
  maistuivat hyvin. Ballerinna Idan toivoma kalkkuna suolaus (2 päivää) ja uunitus meni jälleen
  kohdalleen – mehukasta ja kiitos paistopussin plus grillin. Pähikinäinen suklaakakku fondanttyyliin oli sitten sen viimeinen perinteinen Tapanin menuu !
  Kiitos Ellelle ja Antille.Hyvää uutta vuotta ja terveyttä koko jengillenne toivottavat,
  Pertti & Marja

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: