Mainokset
Blogeja

Vartin julkisuus ja minuutin muffinssi :)

Onhan se jännittävää olla tämän maan suurimman naistenlehden keskiaukeamalla ja kertoa läpikäyneensä loppuunpalamisen. Kertoa miten ahdistuksissaan olisi leikannut sormensakin irti. Jännittyneinä odotettiin ihmisten reaktioita tietenkin. Kommentteja on tullut paljon ja kiitosta ollaan saatu rehellisyydestä ja liikutuksen kyynelistä, joita juttu oli lukijalleen antanut. Sukulaisten kommentit ovat tässä:

-”Olisitte voinu vähä miettiä tota tekstiä! Sanoitte harkinneenne vakuutuspetosta! Joku järki!”

-”Ainakin vähemmän pilkkuvirheitä kun sun blogissa.”

-”Ettehän te ole mitään julkkiksia?! Miks ihmeessä ne teistä kirjoittaa?!”

Molemmille anopeille tiedoksi; Tekniikan maailmassa julkaistiin tällä viikolla tälläinen tutkimus.

Useimmat meistä syövät suklaata suruunsa, minä ihan kaikkiin tunnevyöryihin. Kas, kun niitä riittää 😉

Tässä ohje nopeaan mikro-muffinsiin, jossa suklaa on se julkkis.

Suklaa-muffinssi mikrossa

1 rkl pehmeää voita

2 tl sokeria

2 tl kaakaojauhetta

3 rkl vehnäjauhoja

1/8 rkl soodaa

ripaus suolaa

1 rkl maitoa

yksi pala tummaa suklaata

Sekoita pehmeään voihin kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi ja laita esim. kahvikuppiin. Tunge suklaapala muffinssin keskelle. Aseta mikro täydelle teholle ja kypsennä tasan minuutti. Hienompaan koristeluun voi käyttää  esimerkiksi kermavaahtoa ja marjoja. Valmis!

Kaikille pienyrittäjille, kokeille, raatajille ja työmyyrille tiedoksi: Elämä todella on ihmisen parasta aikaa. Ei hukata sitä! Jos te kuvittelette että seikkailu on vaarallista, kokeilkaapa joskus rutiineja. Ne ovat tappavia! Uskotaan omiin taitoihimme ja ollaan niistä ylpeitä 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: