Mainokset
Blogeja

Me saatanan juntit

”Opetelkaa ruotsia, juntit!” sanoi kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittanut Juha Hurme. Aikamoista yleistystä, hieman riidanhaluista ja ärsyttävää. Voi olla, mutta mielipide toimitettuna nasevasti oikeaan aikaan. Saako niin tehdä? Saa. Ratkiriemukkaan anteeksipyynnön otsikko olisi voinut olla: ”Juha Hurme voitti erinomaisella romaanillaan Finlandia- palkinnon ja toivoo Sampo Terholle joulupukilta väljempää pipoa.”

Eläkeläinen Arstila kummasteli blogissansa nuorten naisten pukeutumista taannoin ja siitä nousi iso kohu. Eläkeläisen mielipiteet olisivat pitäneet jäädä kirjoittamatta. Sohaistiin jotain, mikä ärsytti naisia. Naisia ja vapautta. Arstilakin oli nainen ja koki olevansa vapaa. Eipä ollut.

Itse annan iloisesti piut paut  sosiaalisen median käyttäytymissäännöille.  En sopeudu sääntöihin, joiden mukaan juttuja ei saa pyytää jakamaan ja niitä ei missään nimessä saa jakaa uudelleen. Minulle kun antaa mikrofonin, minä puhun siihen. En ymmärrä hävetä yhtään yritystäni, ajatuksiani tai taitojani 🙂

Lapsi kysyi juuri mitä on demokratia ja ihmisen vapaus suomessa. Sitä täytyy itsekin miettiä. Kehittelen jonkun kaikkia osapuolia miellyttävän vastauksen ja kerron sen sitten hänelle, hiljaa ja salaisesti.

Yrityksellämme Rajamäen Aarre on huomenna Yömyynti-tapahtuma osoitteessa Urttilantie 1, 05200 Rajamäki. Tarjolla on glögiä, joulutunnelmaa ja paljon aarteita ostettavaksi.

GetFileAttachment-3

Lämpimästi tervetuloa 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: