Mainokset
Blogeja

Brewdog, Kalifornia ja tonnikalaleipä

Tubettini tekee yhteistyökumppanuutta Brewdogin maahantuojan Diamond Beverages:n kanssa.

Saimme maisteltavaksemme Brewdogin uusia makuja ja ne veivät muistoihin. Joimme mieheni kanssa oluen nimeltä Hello My Name Is Sari, joka sopii tänne pohjolaan kuin käsi taskuun. Kyseessä on Bilberry (meidän härmäläisten metsämustikka) double IPA, jossa on prosentteja jopa 8,2.

GetFileAttachment-3

Mustikkaan vivahtavat maut saivat meidät kaipaamaan kesää ja paahteisia päiviä, jotka eivät koskaan tulleet. Jaoimme pullon keskenämme ja se hetkellisesti nousi hattuun 😉 Muistot menneistä ajoista kymmenen vuoden takaa nousivat siinä huumassa sitten pintaan. Kun asuimme Kaliforniassa Oceansidessa, meillä oli tapana keittiössä vietetyn päivän jälkeen suunnata baariin nimeltä One More That’s It. Oceansidellä ilmassa tuoksui iltaisin meri ja päivän jättämä laskeutuva kuumuus. Hiekka ja valomainosten värit väreilivät asfalttien pinnoilla. One More That’s It oli paikka, jonne pakkautui lähes joka ilta niin nuoria kuin vanhoja, hippejä, pukumehiä ja meitä kokkeja. Sisätiloissa soi letkeä musiikki ja biljardipöydät olivat innokkaiden pelaajien ympäröimiä. Sisältä avautui ladon ovet terassille, jossa roihusi kaksi isoa nuotiota. Nuotiot lämmittivät ulkonaoliojoita ja loivat maagista tunnelmaa.  Pöytään haettiin kassalta pitcheri ja niin monta lasia kun juojia oli. Jokaisella tuli vuorollaan niitä ylilyöntejä, biljardissa ja muutenkin, mutta takaisin rikospaikalle palattiin monta kertaa baarimikon iloisen tervehdyksen saattelemana.

GetFileAttachment-2

Tuo nimenomainen maku Brewdogin oluessa on juuri se, mikä vie muistoissa kivasti aikaan ennen lapsia, arkea, vastuuta ja vanhuutta.. mutta kuitenkin nautittuna omalla rajamäkeläisellä sohvalla saa arvostamaan kaikkea tähän asti saavutettua 🙂

GetFileAttachment

Tubettini suosittelee siis lämpimästi 🙂

Oluen kyytipoikana toimii sulavasti ciabatta, jonka väliin tein täytteen tonnikalasta ja kalifornialaisten niin rakastamasta romaine salaatista.

Tonnikala-täyte:

1 prk valkosipuli tonnikalaa

1 dl sweetchiliä

1 tuore chili pieneksi hakattuna

1 rkl soseutettua inkivääriä

kourallinen pieneksi silputtua korianteria

2 tomaattia leikattuina kuutioiksi

1 pieni punasipuli hienonnettuna

1 dl majoneesia

2 rkl ketsuppia

GetFileAttachment-1

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: