Mainokset
Blogeja

Halpa halloween juhla!

Meidän lapset haluaisivat järjestää juhlia joka viikko. Halloween juhlien järjestäminen ei välttämättä tarkoita hintavien kurpitsojen, muovisten koristeiden hankintoja sekä ”kamalien” ja kekseliäiden leivonnaisten vääntämistä . Himskatin hyvät juhlat voi järjestää jo alle viidellätoista eurolla. Kerron miten me sen teimme.

Osallistujia oli kaikkiaan kymmenen ja kaikilla asianmukainen halloween-vaatetus. Oli muunmuassa noita, luuranko, surffionnettomuudessa kuollut poika ja vessapaperi-muumio.

Kirjoitin neljä arvoitusta papereihin, jotka piilotin pusseissa roikkumaan piha-alueellemme.

Lapset ottivat  radiopuhelimen mukaansa ja lähtivät etsimään arvoituksia samalla kun minä ohjastin heitä antamalla vinkkejä toisella radiopuhelimella. Pimeys loi tunnelmaa etsintään ja tuntui olevan mieluisaa fikkarien vilkkuessa lasten käsissä. Itse arvoitukset oli piilotettu halloween -tyyliin kuten,” arvoitus löytyy sieltä missä makaa Salama-siilin luuranko”.

GetFileAttachment-7

Viimeisen arvoituksen yhteyteen pakkasin karkki-kätkön, jonka tirpat kiikuttivat kohmeisin sormin sisälle. Karkkien lisäksi tarjolla oli suklaata, popkornia, pullaa, vohvelikeksejä ja mehua.

Syöpöttelyn jälkeen lapset leikkivät vielä silmäpeli-murhaajaa ja kaikki tuntuivat viihtyneen, koska kotiinlähtö tuli kuulemma liian aikaisin.

GetFileAttachment-3

Lapset eivät  vaadi hintavia juhlia, isoja koristeita tai pomppulinnaa viihtyäkseen. Jos tällaisen vaihtoehdon antaa he aidosti nauttivat siitä. Kehtaan jopa väittää, että he muistavat arvoitus-etsinnät vanhempinakin.

Moni ihmettelee miksi pienet ravintolat ja yritykset häviävät suomesta ja kuitenkin itse valitsevat niissä valinnan tilanteissa sitten jonkun ruotsalaisen huonekalujätin tai huoltsikkahelvetin. Ei pienyritykset pelkällä ihailulla pystyssä pysy. Meillä aikuisilla on se mahdollisuus aina valita. https://rajamaenaarre.com/

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: