Mainokset
Blogeja

Maan pinnalle nyt!

Jaan muistion, jonka kirjoitin itselleni.

-Lopeta se lehtiin soittaminen! Niin kauan kun löytyy ex- kansanedustajia, jotka kannattelee ketsuppipulloja pimpistään tai entisiä jääkiekkoilijoita, jotka kertovat sittenkin olleensa kännissä 95 vuonna, NIITÄ EI KIINNOSTA SUN YRITYKSESI.

-Lopeta se anopin morkkaaminen! Sulla ei ole yhtäkään niin rehellistä ystävää, joka ohjastais sua ryppyvoiteiden käytössä ilman, että loukkaantuisit verisesti. Se nainen on puhdasta kultaa.

-Älä mieti jakavasi kokemuksia METOO-kampanjassa! Sun tai kenenkäään keski-ikäisen naisen historia ei mitenkään voi olla sellainen etteikö joku ahdistelu kokemus takaraivossa painais. Jos jollain niitä ei muka ole, se luultavasti on vain liian naivi niitä tunnistaakseen. Luultavasti saisit voivottelua osaksesi ja velloisit inhottavissa tunteissa pidempään. Sen sijaan pyri siihen, että kasvatat tyttärestäsi omanarvontuntoisen, järkevän nuoren naisen, joka kykenee luomaan luotettavia ja terveitä suhteita ympärilleen.

-Sä ET ole maalari, verhoilija, taiteilija, kasvatustieteilijä, kirjoittaja tai konservaattori! Sulla on ylioppilaslakki ja ravintolakokin paperit. Yrittäjänä, äitinä ja naisena oleminen eivät papereita vaadi, kanttia kylläkin 😉

Tämän osaan:

Alkuruokana tuorelasagnelevyyn kiedottu munakoison viipaleita, yrttejä, tuorejuustoa ja kylmäsavulohta. Niskaan ruokakermaa ja uunissa n. 180astetta ja noin 20 min.

FullSizeRender-1

Pääruokana rapeaksi paistettuja gnoccheja, marinoituja punasipuleita ja luumuja, chilillä ja tomaatilla maustettua nyhtökauraa ja pitkään haudutettua possunniskaa, alla vauvan mustikkasoseesta kastikkeeksi taiottu soosi, joka pitää sisällään balsamicoa, punaviiniä, voita, suolaa ja ruokosokeria.

FullSizeRender

Jälkiruokana tummassa sulassa suklaassa kastettuja mansikoita, vaniljapuddingia ja crumblea. Crumblen tein pannulla paistaen fariinisokeria, voita ja vehnäjauhoja.

FullSizeRender-2

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: