Mainokset
Blogeja

Au pair ja lätyt

Meillä on ollut nyt muutaman päivän au pair täällä kotona. Lapset ovat olleet innoissaan, mutta aivan harmitonta ei ole ollut. Au pair nimittäin piikitteli itseään milloin missäkin niin, että pelkäsin koko ajan lasten kajoavan piikkeihin ja ties mihin. Perheemme tavarat olivat niin ikään hukassa yhtenään jo alusta asti. Kommunikoinnissa oli paljolti ongelmia, jopa siinä mittakaavassa, että jouduttiin oikein ääneen puimaan kuka tämän talon emäntä taas olikaan.

Kyseinen kodinhengetär oli siis minun 80- vuotias diabeetikko mummini.

Uskomattomalla reippaudella oli joka päivä  kaikkien sängyt pedattu, pyykit viikattu ja kilo voita kulutettu milloin mihinkin ruoanlaittoon 🙂

Mummi teki tirpoille lättyjä, jätti reseptin ja suut makeaksi!

GetFileAttachment-3

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: