Mainokset
Blogeja

”Suklaan Lumo”

Täytän maanantaina 36 vuotta. Ei mikään mahtava suoritus vielä, mutta hyvä alku. Viime vuonna sain perheeltäni lahjaksi hoito-lahjakortin, jonka nimi oli Suklaan Lumo. Mieheni kyyditsi minut Hyvinkäälle hoitolaitoksen eteen ja odotin innolla mitä kosmetologista herkkua lahjakortti piti sisällään. Nuori ja kaunis kosmetologi tytsy ohjasti minut sisälle hoitohuoneeseen ja neuvoi ottamaan vaatteet pois, kun hän hakisi minulle kertakäyttöiset alusvaatteet hoito-toimenpidettä varten. Pienessä alku ahdistuksessa ja alasti odottelin tovin kunnes tyttö palasi tuoden mustat miesten kertakäyttöiset stringit ja pahoitteli naisten alusvaatteiden loppumista. Väitin ettei haitannut ja puin munakupit jalkaan. Nyt oli vuorossa hoitopöydälle makuulle asettuminen. Hieman epävarmana koko hoidosta, tyttö kertoi sekoittavansa nyt suklaisen kuorinta-mössön vartaloani varten. Ilma tuntui yllättävän kylmältä, mutta tuoksu suklaasta vaikutti ihanalta ja kestin pienehkön kananlihalla olemisen urheana. Tyttö alkoi levittää paksua, tummanruskeaa ja hieman karheaa suklaaseosta vartalooni. Pian peitossa oli koko kroppa munakuppia ja silmiä lukuunottamatta. Tuoksu oli huumaava. Tämä kuorinta-mössö sai nyt hieman aikaa vaikuttaa, jonka jälkeen se pestäisiin pois ja operaatio jatkuisi hieronnalla. Viiden minuutin jälkeen tunsin kuinka suklaa alkoi kovettua kiinni ihokarvoihin ja otsan rypistäminen tuntui jännältä. Sain nyt luvan nousta hoitopöydältä, sillä vuorossa olisi suihku. Huoneen kulmassa oli moderni, kromia kiiltelevä suihkukaappi, jonne sujahdin tytön saattelemana. Käyttöohjeet opastettuaan tyttö laittoi oven kiinni ja poistui. Väänsin namiskukkelit kaakkoon ja vesi alkoikin syöksyä suoraan seinässä olevasta suuttimesta. Veden piti tulla ylhäältä, mutta se ei suinkaan ollut isoin ongelma, sillä vesi oli polttavaa. Hetkessä koko suihkukaappi oli höyrystynyt niin, ettei ikkunoista näkynyt mitään. Vesi poltti ja oli lähes kiehuvaa. Huusin tytön paikalle, joka selvästi itsekin oli hieman järkyttynyt tilanteesta. Tyttö tuli kaappiin kääntelemään suihkun namiskoja saamatta niitä toimimaan. Vesi suihkusi laitteesta aivan vääristä paikoista ja hiki valui päänahkaa pitkin sillä muut alueethan olivat tyystin tuon töhnän peitossa. Tyttö kummasteli kaapin toimintaa ja sanoi sitten ettei suihku taidakaan toimia. Oli tehtävä rättipesu. Ne jotka eivät tiedä mitä se tarkoittaa, kerron että siihen tarvitaan ämpäri jossa vettä ja rätti. Toimenpide suoritetaan samoin kuin lattian pesu. Märällä rätillä pyyhitään alue kerrallaan aina välillä putsaten rättiä ämpärissä. Nyt jo vartin iholleni jämähtänyt suklaa ei todellakaan ollut yksinkertainen puhdistettava. Töhnä liikkui ihollani edestakaisin ja puhdistuminen oli hyvin epämääräinen käsite. Keskustelummekin tökki, koska molemmat ehkä aistivat tahoillaan miten tämä ”lattianpesu” ei nyt millään tavalla muistuttanut kokemusta, jonka kosmetologinen sielun ja ruumiin ruokinta olisi pitänyt lahjakortin mukaan antaa.

Lopulta puin vaatteet päälleni ja putsasin suklaata korvistani ja kulmakarvoistani hihansuihini. Olo oli läpeensä niljakas ja suklaa kirjaimellisesti tuli korvista ulos. Tyttö vakuutteli saavansa suihkun varmuudella ensi kerraksi toimimaan ja kysyi siis haluaisinko uusia tämän lahjakortin. Kiitin, kieltäydyin kortista ja vääntäydyin kadulle. Pian mieheni kurvasikin paikalle äimistyneenä. Ensi kysymyksenään hän kysyi oliko hoito pitänyt sisällään myös solariumin, koska ihoni oli aika tumma verrattuna lähtötilanteeseen. Pedanttina siivousintoilijana mieheni asetteli koiramme tassu pyyhkeen penkin suojaksi, jotten sotkisi etupenkkiä. Muistin kyllä kiittää lahjastani. Se oli mieleenpainuva 🙂

Tänä vuonna odotukset ovat siis suuret jälleen. Ihonpuhdistuksen tein tosin itse tällä kertaa.

GetFileAttachment

Anopilta sain syntymäpäivälahjan jo edellisviikolla.

GetFileAttachment-1

Se on silmänympärysvoide erittäin haasteellisillekin uurteille 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

1 Trackback / Pingback

  1. Namsterdam ;) – Tubettini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: