Mainokset
Blogeja

Ravintola Kerho, Tuusula

Ravintola Kerho, Tykkitie 1, 04300 Tuusula

http://www.kerho.fi/

Nyt on sarjassa kulttuuritekoja, sillä toissapäivänä on avannut ovensa Tuusulan Hyrylässä ravintola Kerho. Upea punatiilinen talo on entisen Hyrylän varuskunnan upseerikerhon rakennus ja jo kadulta paikka villitsee hyvällä fiiliksellä, kun pihaan on parkkeerattuna tällaisia mobiileja 🙂

Sisällä valoisa ja eloisa henkilökunta otti kiireestä huolimatta sisälle rynnivät asiakkaat vastaan ja koko ambiance vaikutti lupaavalta, vaikkakin musiikkia kaivattiin taustalle.

Söimme ihanaiset ja amerikkalaisen yltäkylläät kakkupalat, joiden takana piilee konditoria PH7.

Koska olimme vain kahvilla, kurkistelimme ahnaina lounaspuolen valikoimaa. Korkeahkot hinnat yhdistettynä erittäin arkisen kuuloisiin pöperöihin hieman ihmetyttivät. Makaroonilaatikko tällaisessa miljöössä kuulosti siltä, että odottaa voisi jotain yllättävääkin Finnjävelin kaltaista uudelleen masterointia?! Jokatapauksessa käymme koittamassa ruokailun varmasti seuraavalla kerralla 🙂

Ostettavissa on myös tuliaisia kotiin näkkäreiden, leipien ja herkkujen muodossa.

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: