Mainokset
Blogeja

Kakkaemoji-muffinseja, sushia ja kuhaa

Poikamme täytti kuusi vuotta ja sai itse suunnitella synttäri menun. Aluksi se piti sisällään vain lihaa ja perunaa ja mietinkin, että vain Popeda puuttuu. Tarkemmin asiaa mietittyään listalla oli nakkeja, uunikuulia (perunaa öljyssä ja suolassa pyöriteltynä ja uunissa valmistettuna), salaattia, susheja ja kakkaemoji- muffinseja.

GetFileAttachment-17

Taas kerran sai huomata, että vaikka lähikaupastamme ei löytynytkään itse sushiriisiä, puuroriisiillä, viinietikalla ja sokerilla saa lähes yhtä hyvän lopputuloksen 🙂

Väliin laitettiin kylmäsavulohta, chilimajoneesia, porkkanaa ja tulista silmusalaattia.

Kakkaemoji-muffinssit tehtiin ostamalla valmiit muffinsit ja tekemällä vain itse kakka-osuus ja silmät. Kuorrute sisälsi voita, tomusokeria, kaakaojauhoa, vaniljatuorejuustoa ja kinuskin makuista tuorejuustoa. ”kakka” sulateltiin kattilassa yhtenäiseksi ja annettiin sitten jäähtyä pursotusta varten.

Itse synttärit menivät kuin kaikki edeltäjänsäkin. Puolet omituisista sukulaisistamme kasaantuivat olohuoneeseen tuijottamaan formuloita, kun toinen puoli märehti terassilla pippaloiden alkoholitonta juomavalikoimaa. Puolikkaan grappa pullon löytyminen keittiöstä nostatti erityisesti anoppien fiiliksiä. Synttäreiden päätteeksi anopin kylmälaukusta ponnahti tuore ja valtava kuha, jonka valmistimme heti seuraavana päivänä.

Kuhafileiden päälle uuniin laitettiin: sipulia, voita, mustaapippuria, suolaa ja valkosipulin ja yrttien makuista créme Bonjouria.

Naapurin pihasta nyppäistiin lipstikkaa päälle 🙂

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: