Mainokset
Blogeja

Mattilan Luomutila, Nurmijärvi

https://www.facebook.com/mattilanluomutila/

Kävimme syömässä Mattilan Luomutilalla koko perheen voimin. Nyt tuli pettymykset lautaselle, vaikka asiaa miten yrittäisi muuksi muuttaa. Upea miljöö, freesit huoneet, maatilalle soveltuvat sisustusratkaisut ja hyvä valaistus eivät pelastaneet näitä annoksia. Tämä saattaa kuulostaa tiukalta, mutta koska kyseinen paikka on vast’ikään avannut ovensa ja näen, että sillä on potentiaalia kasvaa isoksi ja valloittaa Nurmijärven alueen ravintolataivaan tähteys, uskallan ladata kaiken tiskiin. Alussa on nimittäin aina kykenevä muutoksiin ja yleensä myös halua ja rahaa niiden tekoon 🙂

Pöytäämme tilattiin kolme black angus burgeria ja yksi portobello burgeri. Juomiksi otettiin cokis, trippimehu ja vettä. Lystin hinta yhteensä oli 51 euroa.

Portobello bursa oli melko viileä sisältä ja mauton. Sieni,tomaatti, sipulit ja outo etäisesti juustolta vaikuttava mössö näyttivät melko luotaantyöntäviltä. Kasvis-stackin alta sämpylää vasten paljastui lytätyt rucolan lehdet, mikä antoi toivoa vaikkakin ihmetytti rucolan hinnan huomioonottaen . Black angus burgereistakin oli päässyt mausteet unohtumaan ja pihvit oli paistettu toiselta puolelta mustiksi, kun taas toinen puoli tuskin oli pannua nähnytkään.

Sämpylä vaikutti itse leivotulta ja siinä toivottiin enemmän kuohkeutta, mutta muutoin ok. Coleslaw-salaatti oli varmaankin jotain muuta kuin coleslaw’ta sillä siltä se ei maistunut/ näyttänyt. Itsetehdyltä vaikuttanut ketsuppi oli jäässä ja maistui metalliselle tomaattimurska purkille. Pian lautasen tultua pöytään ” ketsuppi” alkoikin päästää nestettä ympärilleen. Iloinen ylläri olivat bataattiranskalaiset tavallisten sijaan 🙂 Vaikkakin tiedän, että bataattiranut syövät katteeseen aimo loven.

Hyvä yritys siis, mutta parantamisen varaa on. Tosin odotuksetkin olivat kovat etukäteen, kylältä kantautuneitten puheiden vuoksi.

Vähän kun tulee kilometrejä lisää mittariin, käymme kokeilemassa uudestaan 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: