Mainokset
Blogeja

Kokon kokoamisen kirjalliset ohjeet :)

Juhannusviikon hyviä töitä oli, kun tänään muovattiin kesäkeittiö talven jäljiltä juhlakuntoon. Alkulähtökohta oli lintujen kakkaama sekasotku, jota ryydittämässä oli muutama likainen puutarhakone ja koristeena vuodentakaiset hämähäkinseitit.

Lopputuloksen aikaansaamiseksi ostettiin Clas Ohlsonilta aurinkokennolla toimivat lamput, neljä tuikkukippoa ja kaksi vaaleanpunaista huopapeittoa, värikäs lippuviiri Tigeristä, kolme tekokukkaa ja maljakko Finnmarista.

KKK-ohjeet. Kyllä, anopilla oli nekin antaa. Niiden pohjalta kokko koottiin tänään tämän näköiseksi.

Ihanaa Juhannusta kaikille 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: