Mainokset
Blogeja

Ihmeitä ja ihmisiä

On ollut melkoisen jännä viikko 🙂 Omat naamat ovat näkyneet lähes jokaisessa mediassa ”rompetorin” onnistuneen mainonnan takia. Kaikkiaan mahtava fiilis, mutta melko väsynytkin. Ajettiin viikonlopun päätteeksi hakemaan lapset anoppilasta. Jo loikattuamme autosta mökkinaapurit huhuilivat, että julkkiksiakin näkyy! Että tervehditäänkö enään tavallisia kuolevaisia ollenkaan?! Rintakaarella tervehdittiin takaisin ja toivoteltiin kesää. Sitten pamahtaa anoppi ovelle ja aloittaa sanomalla, että kyllä se on miniä niin, että sun naamasta saa paremman kuvan sivulta. Että ne edestä otetut, jossa katsot alaspäin, niin on niissä helvetilliset silmäpussit.

Kiva 😦 Että semmonen summaus siihen asiaan. Anoppi lätkäisi kaksi pienehköä kuha filettä kouraan mökiltä lähdettäessä ja koska ei nyt tavallisiin kuolevaisiin kuuluta, saatiin tällä reseptillä kalat riittämään koko perheelle;)

Kuha könellit

2 pientä kuha filettä ( n.200g)

3 luomu kananmunaa

2dl maitoa

1,5dl korppujauhoja

suolaa

mustaapippuria

Leikkaa kalat saksilla palasiksi ja laita ne munien maidon, suolan ja pippurin kanssa sileäksi tehosekoittimessa. Kaada ”mötky” kulhoon ja lisää korppujauhot. Anna turpoilla kymmenisen minuuttia.

Jos kaapistasi löytyy vaikkapa tilliä, se on oivallista hienoksi hakattuna kalamassan seassa. Meidän jääkaapissa oli vain valo. Luomumunien käyttö osoittautui hyväksi vedoksi, koska niiden kirkkaan keltaiset keltuaiset värjäsivät massaa paljon kivemmaksi kuin tavallisen munaset olisivat tehneet.

Muotoile kahdella lusikalla könellejä kiehuvaan veteen.

Muutaman minuutin keittämisen jälkeen nostele könellit vaikka lautaselle talouspaperinpäälle. Paista könelleihin hyvä väri pannulla ja ne ovat valmiita 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: