Mainokset
Blogeja

Tulevien eskarilaisten vanhemmat :)

Lasten loma alkoi. Kysyn vaan, että mihin ne lapset nyt voi sitten laittaa? Molemmilla isovanhemmilla on isovanhemmuus vielä hakusessa.  Kavereiden kanssa viillätetään Chisun konserteissa ja teatteri-riennoissa. Suunnittelevat illanistujaisiaan ja niissä tarjottavia viininlehtikääryleitään eivätkä kudo villasukkia niinkuin normaalit kuuskymppiset. Mitä jumalauta? Ei mun nuoruudessa. Sillon oli mummot ja vaarit. Oli nakkikastiketta ja perjantaisin pullaa. Jos jotain ne joskus teki, oli se ristikkoa tai halkoja. Jos ne jonnekin meni, se oli verkoille ei verkkoon.

Kuopukseni aloittaa syksyllä eskarin ja siitä on virinnyt jo joitakin kysymyksiä, joihin ollaan vastattu lähinnä, että kaikki selviää syksyllä. Että turha panikoida tuntematonta. Tulevien eskarien vanhempien illassa koin eilen käänteisen elämyksen. Omassa mielessä juurikin ikäloput vanhukset ovat niitä, joiden näkee ”nauttivan” päivästään rupattelemalla joutavia kaupan kassalla, kun kaikilla takana jonossa on saatanallinen kiire. Eilen tuolla eskarien vanhempainillassa osaset olivat vaihtuneet. Kun oltiin yhdessä kärsitty jo yli tunnin verran eskariopettajien loputonta itsekehun ja pätemisen luentaa, hämmästelty sitä, miten villiä ja teknologia-täyteistä oppimista tenavat pääsevät kokemaan aloin olla ainakin itse valmis. Sitten ne pässinpäät kysäisevät kolmekymmenpäiseltä yleisöltään onko jollain vielä jotain kysyttävää. Virhe!!! Kuin tyhjästä ilmestyy niitä äitien käsiä huitomaan ilmaa, kun on niin pirusti kysyttävää. Miten voi olla? Että, mites jos meidän Riku-Petteri pahastuu kun tullaan sitä hakemaan jo puolilta päivin? Että mites näissä tilanteissa? Entäs miten kun meidän poika on Nico C:llä että miten opetatte sen muille lapsille? Kun meidän Nico pahastuu jos nimeä ei äännetä oikein. Jos omassa mielessään ihan todella läpi kävisi sen kysymyksen ensin itse, että onko tähän todella nyt pakko uhrata meidän kaikkien aikaa?

Hyvät ikätoverit, naapurit ja äidit. Otetaan nyt iisisti. Kyllä kaikki syksyllä sitten selviää. Kysymys on ainoastaan siitä, miten tästä selvitään syksyyn 😉

Kalorit kasassa syksyyn asti-vohvelit:

3 banaania

3 dl maitoa

3 munaa

3 dl vehnäjauhoja (gluteiiniton jauhoseos käy hyvin myös!)

1 tl soodaa

1 tl leivinjauhoa

3 kpl kanelikeksejä (bastogne) murustettuna tai gluteiinittomat cola keksit

voita paistamiseen

Tirvaisin tehosekoittimessa banaanit, maidon ja munat sekaisin. Kaadoin laakeampaan muovikippoon, jossa yhdistin taikinaan jauhot, nostatusaineet ja keksimurut. Paistoin ja tarjoilin vaniljarahkan, mansikoiden ja vaahterasiirapin kera 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: