Mainokset
Blogeja

Kolmea A:ta en ymmärrä

En ymmärrä avokeittiöitä ravintolassa. Olen ollut monessa sellaisessa töissä, ja aina ahdistunut siitä rauhallisen ja tyynen työskentelyn pakotteesta, jonka avokeittiö kokille asettaa. Asiakkaana en voi sietää mahdollisuutta, että vilkaisu väärässä kohtaa hellan ääressä hikoileviin ammattilaisiin vie ruokahaluni. Tiedän sen olevan pikkumaista ja järjetöntä, mutta niin sen koen.

GetFileAttachment-2

En ymmärrä anoppeja. Mikä niissä naisihmisissä on jotenkin niin raivostuttavaa alati? Se välittämisen määrä omaa poikaansa kohden on järjenvastaista, koska se menee usein aivan uudelle tasolle. Sellaiseen ei äidit tyttäriensä kanssa sorru. Jos ei pelkää miehen ihastuvan johonkin vieraaseen hempukkaan, niin sitten on vähintään se anoppi, joka tulee lyömään kiilaa parisuhteeseen. Vaarallisin nainen pitää lähellä tai päästää liian kauas.

Oma poikani kertoi juuri avioliitolliset suunitelmansa minulle. Ensin hän aikoo naimisiin Siirin kanssa. Sen jälkeen Mintun, koska pitää Mintusta enemmän. Olen niin ylpeä, että hän osaa tehdä näinkin pitkän ajan suunnitelmia. Poikani on viisi.

GetFileAttachment-3GetFileAttachment

Aviomiehen kanssa on myös osittaista ymmärryksen aukkoa havaittavissa.

Keskustelu miehen kanssa eilen illalla:

-Sain äidiltä ton kirjan lainaa ajat sitten. Pitää lukea se loppuun. Onko teillä tämmöistä?

-Siis meillä? Mun vanhemmat on ihan yhtä lukuaktiivisia kun sunkin! Meillä on kuule kotona monta hyllyllistä!

-Siis mitä?

-Kirjoja, jumalauta!

-Sen kirjan nimi on Onko teillä tämmöistä?

-Aha. No just.

GetFileAttachment-2

🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: