Mainokset
Blogeja

Pimientos de Padrón!

Olimme taannoin oikein hauskoissa juhlissa. Hauskat ne oli siihen asti kunnes vieraiden joukossa mukaan pölähti pariskunta, jolta ei rahaa puuttunut. Nyt saattaa kuulostaa niin perisuomalaiselta kateudelta, mutta antakaahan kun selitän.

Väitän, että tunnen melko monta, jotka käärivät niin hyvät ansiot päivätöistään, että joutuvat avaamaan uusia tilejä saadakseen rahat pankkiin mahtumaan. Useimmat ymmärtävät kuitenkin olla tuomatta asiaa julki. Ainakaan ensimmäisen vartin aikana. Kun tämä rahalta tuoksuva pariskunta otti armottomasti tilanteen haltuun jutuillaan marmoritasoistaan,  kesämökkinsä neljän tonnin ”pikkuvuokrastaan” ja elämänsä sietämättömästä keveydestä oli vaan aivan mahdotonta olla iloinen toisen puolesta. Päinvastoin. Kun leveilevät jutut olivat vielä yhdistettynä naisen hyvin korkeaan ääneen, joka kantoi kaiken ylitse, tilanne tuntui aivan joltain sosiaaliselta kokeilulta tai Punk´d-jaksolta. Vetäydyimme mieheni kanssa omiin oloihimme odottelemaan pariskunnan poistumista.

Juhlaruokien ehdoton vetonaula olivat nämä mainiot vihreät paprikat. Pimientos de Padrón. Pyöritin niitä hieman oliiviöljyssä ja sitten grillasin. Grillauksen jälkeen paprikat maustettiin reippaasti sormisuolalla. Aivan fantastisia, joskin grillatessa vaativat folioalustan, jotteivät kierähdä grillin ritilöiden lävitse.

Paprikat olivat minulle uusi tuttavuus, joten kiittelin niitä juhlien emännälle, joka sanoi olevansa iloinen, että oli onnistunut löytämään jotain meille uutta 🙂 Korkeaääninen nainen korjasi Tag Heueriaan ranteessaan ja sekaantui keskusteluun kysymällä ”kuinka niin?” Emäntä selitti sitten hänelle, että koska mieheni ja minä olemme kokkeja. Siihen nainen vastasi (korvakäytävän räjäyttävällä korkealla äänellä) ”Ai kun ihanaa!!! Mä niin ihailen, kun joku osaa jotain!”

Tänään ajattelin valmistaa paprikat pannulla ja yhdistää tuorepastan ja makeahkon tomaattikastikkeen kanssa. Parmesan ja pinjansiemenet täydentävät kasvispitoisen lounaan:) Jos pöperö onnistuu, en varmasti jätä sillä leveilemättä instassa  https://www.instagram.com/tubettini/ 🙂

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: