Mainokset
Blogeja

Kaikkien jatko-osien anoppi ;)

Edelliseen blogiin viitaten todettakoon, että kait sitä todellista elämänrikkautta on myös ihmisten erilaisuus;)

Yllättäen meidät hälytettiin asentamaan kaksi puuttuvaa jatkopalasta siihen kauhujen laituriin josta kerroin viime viikolla. Ahdistus syvällä rinnassa vääntäydyimme siis Enäjärven rantaan taasen kamppailemaan niin luonnon, kuin järjenkin vastaisen anopin päähänpinttymää miellyttääksemme. Laituri, jonka todella oletin jo olevan valmis ja hyväksytty, kaipasikin kuulemma kahta jatkopalaa.  Muutaman tunnin taisteltuamme niin kylmyyttä kuin julmaa typeryyttäkin vastaan saimme viimeisen palasen paikalleen ja lähdimme kohti kotia. Matkalla mieheni kännykkään sitten ilmestyi viesti anopilta, jossa udeltiin mikä päivä olisimme tulossa asentamaan rappuset tuohon infernaaliseen rauta kasaan.

Tämäkin on jatko-osa. Jo aikaisemmin valmistetut paprikat kääntäytyivät nyt lätyn sisälle juuston ja meetwurstin kera. Nam 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: