Mainokset
Blogeja

Remontti on sellanen juttu, että sen haluaa olevan valmis!

On vaiheita joiden päättymistä ei niin odota. Niitä ovat lapsuus, keski-ikä, kesä, viikonloppu, loma, rakasteleminen, hieronta tai vaikkapa hyvä päivällinen. Remontin päättymistä sen sijaan odottaa sen alkamisesta lähtien. Kun me ostettiin omakotitalo, ajateltiin, että ”noi pari juttua ja se on siinä”. Eipä ollut. Pari juttua muuttui sadaksi, tuli yllätyksiä, vesivahinkoa, purkutuomiota, hiustenlähtöä ja lisää remontoitavaa. Kun loppu joskus häämöttää, se kaikki alkaakin alusta.

img012

Kakuissakin on paljon eri vaiheita. Jos skippaa jonkun kohdan, lopputuloksessa sen kyllä huomaa. Itse kakun paistamisen jälkeen on kostutukset,täytteiden valmistukset, kasaamiset ja koristelut. Sitten kun kakku viimein on valmis, työnsä jälkeä voi ihailla hetken, kunnes ensimmäinen pala onkin jo syöty ja täydellisyys rikottu. Tässä on joitakin kuvia kakuista joita ollaan tehty 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: