Mainokset
Blogeja

Miten lapset saa nukkumaan omissa sängyissään?

Ollaan koitettu lahjontaa, rahat loppu. Väsytys-tekniikkaa, väsyttiin itse.

Rakennettiin omat hienot huoneet molemmille, ei toimi sekään. Uhkailtiin: ”puretaan teidät huoneet, ellette pysy siellä!” Ei jaksettu toteuttaa, koska rakentaminen vei mehut.

Nyt päätin koittaa sokerin vähentämistä ja lisätä vihreiden syömistä. Toivon, että terve ruumis nukkuu paremmin ja heräilemättä. Herään nimittäin hyvin herkästi potkuihin ja kyynärpää-lyönteihin tässä meidän 160 senttimetriä leveässä sängyssä.

GetFileAttachment-12

Neuvoja otetaan vastaan?

Vihreä soppa:

200 g parsakaalia

100 g vihreääparsaa

200 g lehtikaalia

1 dl sitruunamehua

1 l kasvislientä

2 dl maitoa

2 rkl fariinisokeria

1 rkl maizenaa

Leikkaa kulhoon parsakaalien kukkaosat ja tankoparsat sentin pätkiksi. Laita kattilaan loput osat parsakaaleista, lehtikaalit, kasvisliemi, sitruunamehu, kaksi lusikallista fariinisokeria ja ruokalusikallinen maizenaa. Anna  kiehahtaa muutama minuutti ja kaada tehosekoittimeen . Jätä muutama desi kasvislientä kattilaan ja kaada sivuun laitetut parsakaalit ja tankoparsat kiehahtumaan. Iske kattilaan takaisin sileäksi vedetty keitto ja pari desiä maitoa.

Anna pulpahtaa ja tarjoile 🙂

FullSizeRender-3

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: