Mainokset
Blogeja

Luokkakokous 3.0

Kun miehet tapaavat vaikka luokkakokouksen yhteydessä ekaa kertaa muutamaan vuoteen saattaa Pekka Jurttila sanoa Ken Gurulle ,että: ”Hyi helkkari Ken! Mitä sun keskivartalolle on tapahtunut?  On tainnu rahaa tulla osakemarkkinoilla niin paljon, ettet paskalle taivu etkä näköjään enään salillekaan?”

Vastaavasti kun Raadelma Jurttila saapuu luokkakoukseen Jannica Ahlström ja Bertha.B toivottavat entisen luokkatoverinsa tervetulleeksi, todetaan kuinka kiva nähdä ja usutetaan Raadelma sisätiloihin hakemaan juotavaa. Sitten tartutaan puhelimeen ja viestitetään kaikille tutuille miten helvetisti Raadelma on lasten jälkeen lihonut, miten tyylitön sen look on ja spekuloidaan miten huonosti avioelämä mahtaa olla.

Miten naisena suhtautuisin, jos joku äijä tavatessaan kylillä tai kokouksessa huutaisi hiusteni olevan kamalat ja minun näyttävän joulumuorilta? Sillä miekkosella olisi tukalat oltavat. Miespuolinen tuttavani avautui eilen saamastaan kohtelusta ja syystä. Tuttavani on palveluammatissa ja melko moni hänet tuntee jollain tapaa. Silti kun ollaan ammatissa, jossa on paljon tekemisissä ihmisten kanssa on usein niin, ettei välttämättä itse tunne kaikkia ketkä sinut tuntevat. Entisenä ravintoloitsijana pystyn samaistumaan tähän. Tuttavani kertoi lukuisista naisista, jotka ovat solvanneet häntä julkisesti. Tuttavaani on lähestytty erityisesti kommenteilla hänen parrastaan. Haukuttu suureen ääneen kamalaksi, joulupukiksi, väsyneeksi tai riutuneen näköiseksi. Osa ihmisistä on jopa tarttunut parran nysään leikkisästi repäistäkseen sen pois. Keskustelimme aiheesta tovin ja häpesin naisia. Todella :(. Tunsin ainakin itse pienen piston ja luulen, että olen saattanut itsekin joskus käyttäytyä niin. Kysehän on siitä, että nuo naiset ovat joko yrittäneet avata keskustelun, kuvitelleet olevansa hauskoja tai näyttää muille kanssaolioille kuinka ”hyvin” tuntevat tuttavani. Oli syy mikä tahansa, missä helvetissä se meidän ns. tasa-arvoinen käyttäytyminen jonka perään huudamme joka kulmassa??

Onko niin, että turhautuminen pinnallisiin keskusteluihin naisten kesken saa meidät laukomaan surutta kaiken kohdatessamme miehen?

Meillä tehtiin hiljattain lasagnea soijarouheesta. Ilmeni, että se on hyvinkin tasa-arvoinen jauhelihan kanssa. Kukaan ruokailijoista ei nimittäin arvannut, että olin korvannut jauhelihan sillä. Koostumus on hyvin samankaltainen ja maustettuna erehdyttävästi lihan kaltainen. Suosittelen tutustumaan 🙂

Tässä on meidän koira Niila. Se tykkää kaikista ja kaikesta. Unohdettiin hetkeksi loppu lasagne pöydälle ruokailun jälkeen, ja Niila ei jättänyt lasagnea syömättä. Niila on tyttökoira, jolla on lappalaisen pojan nimi.

GetFileAttachment

Mahtavaa vappu-viikonlopun alkua kaikille miehille ja naisille 🙂 Iloitaan eroistamme ja kunnioitetaan toisiamme, tehdään tästä paras 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: