Mainokset
Blogeja

Ei aamuheijari, vaan herkku nimeltä morning glory!

Mikä on nyt trendikästä? Trendikästä on sisustaa koti mahdollisimman valkoiseksi. Ostaa kalliita ja valkoisia sisustusesineitä. Johonkin seinään viskata harmaansävyinen ranskaksi kirjoitettu tarra jossa sitten lukee, että:” kaunis koti” tai  jotain muuta, mikä ei katsomalla ympärille muuten avaudu. Ostaa joku vanhalta näyttävä valkoiseksi maalattu hylly, jonka pohjassa lukee India. Trendikästä on käydä syömässä pintapaikoissa kirkuvien lasten kanssa, heilutella Louis Vuittoneita ja repostella saamansa huonoa palvelua somessa. Sellaiset tilanteet kun ovat niin helposti jokaisen samaistuttavissa 😉

Trendikäs on inha sana ja sillä harvoin on kovin viehättävä kaiku. Mutta tässä on ohje todella trendikkääseen ruokaan 🙂 Trendikästä on syödä supervihanneksia ja valmistaa jotain, mikä räjäyttää makuhermot, saa rakastumaan, ja josta otettuja kuvia varten koko instagram on keksitty!

Morning Glory varsiparsakaalista:

200g varsiparsakaalia

2 punasipulia lohkottuina

2 kokonaista solo valkosipulia viipaloituna

2 kpl tuoretta punaista chiliä viipaloituna

 2 rkl kalakastiketta

1 dl soijaa

1/2 dl sitruunanmehua

2 dl kasvislientä

1 dl tummaa siirappia

1/2 dl öljyä

1 tl chilihiutaleita

5 kpl limen lehtiä

silputtua korianteria

Kaikki nestemäiset asiat paistinpannulle. Anna kiehahtaa ja lisää broccolinit, vs, punasipulit, mausteet. Kääntele ja anna makujen imeytyä. Broccolinit kypsyvät varsin nopeasti ja ovat koostumukseltaan aika lähellä originellin morning gloryn vesipinaatin olemusta.

Eilinen kanakeittomme taipui todellakin tänään kastikkeeksi. Valmistin kookoskermassa risottoa ja broccolinit näyttelivät sen pääosan. Kun on hyvät näyttelijät, meikkiä tai lavastusta ei juuri tarvita. Broccolineilla oli mieletön ensi-ilta 🙂

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: