Mainokset
Blogeja

Mä oon niin per&%€#€leen suvaitsevainen, että suksikaa te muut..

Eilen satoi taivaantäydeltä lunta. Kevät ei todellakaan ollut läsnä, mutta koska jäätelökioski avasi ovensa meidän perhe lähti syömään tötteröitä hyiseen keliin. Siellä sitten istuttiin jäätelöiden kanssa karvalakit tanassa autossa. Jokainen valitti vuorotellen brainfreezeä ja sormien kylmyyttä samalla kun ahmittiin ”kesän uutuusmakuja” kurkkuumme. Viisivuotias takapenkillä kitisi, ettei tuntenut sormiaan ja minä karjuin, että: ”syöt sen nyt, kun se on ostettu!!” Ohikulkijat tuijottivat, ja arvasin mitä ne ajatteli.

Myöhemmin kun käväisin salilla keski-ikäinen mies jumppasi sininen kauluspaita ylösasti napitettuna niin, että kainaloissa oli cd-levyjen sijasta varsinaiset lp:t. Ihmettelin ja saatoin hölmönä tuijottaakin. Löysä kauluspaita antoi paljon anteeksi vyötärön kohdalta. Samaa ei omasta ” active-wearistani ”voinut sanoa. Voihan se olla, että ukkeli oli tullut suoraan töistä ja unohtanut treenikassin, tai että asu oli sille vaan mukava 🙂

Olen ihan varmasti alkanut käyttää instagramia aivan liikaa. Odotan tykkäyksiä omille kuvilleni, arvostelen mielessäni toisten postauksia ja ihmettelen miksei juuri minulla ole miljoonaa seuraajaa?!  Aina väliin sattuu niitä kuvia joissa on joku päivän meemi tai elämänohje joissa kehoitetaan rakastamaan itseä, muita, elämää tai omaa vartaloa. Niiden kohdalla sitten nyökyttelen niin perkeleesti.

Youtube videolla https://www.youtube.com/watch?v=46fI1BiIbmA tehty nyhtöpossu loikkasi pizzan päälle lauantaina. Lapseni ostivat oman osuutensa Afrikantähden rahoilla. Kyllä, mun lapset tietää, että ei ole ilmaisia lounaita 😉

GetFileAttachment-1

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: