Mainokset
Blogeja

Ota yhteyttä, niin me rakennetaan sulle talo…avocadosta ;)

Yritetään mieheni kanssa saada rakennettua väliseinää lastenhuoneeseen. Mitataan kipsilevyä ja tukipuita. Leikataan, kannetaan, hikoillaan ja kiroillaan. Kolmenkymmenen kilon kipsilevy repäisee tapettia mennessään kantaessamme sitä rappusia yläkertaan. Kiroillaan lisää ja asetellaan sitä paikoilleen. Huomataan, että vaikka mittaukset olisivat olleet oikeat talomme seinät ja katto ovat vinossa. Mietitään talon polttamista ja aloitetaan mittaukset alusta.

Tuntuu, että rakentaminen se vasta on pirun hankalaa. Että onko kaikki talonrakentajat ihan hajalla ja kaikki menee niilläkin usein päin helvettiä? Uskoteltiin itsellemme, että voihan olla, että ne ei sitten onnistu safkan teossa ainakaan. Että kun joku talonrakentaja tekee metsuri-vaimonsa kanssa mureketta niin tilanne eskaloituu ihan varmasti niilläkin siihen, että uhkaillaan lyödä toista haarukalla polveen kun ei kypsyydet natsaa…

Tokkopa kumminkaan niin on. Ruoanlaittaminen on verrattain helppoa. Tämä ”aamiaiskuva” jonka laitoin instaan sai osakseen paljon ihailua ja jopa resepti uteluja. Hieman huvittaa, koska juurikin tämä lautasellinen ei vaadi mitään osaamista. Kun komponentit on vain aseteltu kivasti saattaa se näyttääkin varsinaisen neron työltä!

Lautasen raidat: öljyä ja balsamicosiirappia

1 avocado josta toinen puolikas leikattuna paistetun kananmunan alla

uunissa rapeaksi paahdettua pekonia

mustaapippuria

suolaa

muutama hassu basilikanlehti

Hyvää viikonalkua kaikille 🙂

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: