Mainokset
Blogeja

Tervetuloa ja anteeksi niin kauhiasti ;)

Suomalainen toimii juuri niin, että kun on sovittu kyläilystä tuttavien luona jo päiviä sitten, niin ovella pahoitellaan isäntäperheen taholta, että kun on niin epäsiistiä ja pöytään saavuttaessa sanotaan ettei ole juuri mitään tarjollakaan. Useimmitenhan on todellisuudessa pesty  ja imuroitu niin perhanasti, että eteisessä nenäkarvat kihartuu tolun ja valkaisuaineen haju-yhdistelmästä ,ja keittiöön on katettu mustikkapiirakkaa servetit kyljessä sävy sävyyn.

Eihän kenenkään kuka elää, koti ole moitteeton ja kuuluuhan jonkun tortun tarjoaminen olennaisesti siihen vieraan kotiin kutsumisen agendaan. Tykkään pappilanhätävaroista jotka antaa tekijälleen mahdollisuuden ruopaista vähän kaikkea kaapista löytyvää somasti lasiin ja tarjolle. En yritäkään väittää, että emmeet löytyvät kaikkien kaapista, (meidän jääkaapissa on usein vain valo) mutta ei tarvitse ainakaan reseptien kanssa pelleillä!

Homman nimi on erilaisten rakenteiden ja makujen yhteensovittaminen niin, että lopputulos näyttää viskatulta vaikka taustalla olisikin enemmän ajatusta.

GetFileAttachment-4

Nämä P.H:t sisälsivät (pohjalta ylöspäin):

pähkinäjogurttia

anopin mustikoista keitettyä hilloa, joka on maustettu vaniljalla

kaurakeksi murskaa

mansikoita

kaurakeksi murskaa

kermavaahdon, ranskankerman ja tomusokerin yhdistelmää

mansikkaa

marianne-murskaa

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: