Mainokset
Blogeja

”Mun muna ei o tarpeeks löysä!”

Kun itse muuttuu, muutkin muuttuu ja väistämättä ne ihmissuhteetkin muuttuu. Joidenkin lähimpiensä vuoksi tekisi mitä tahansa, toisten ehkä vain voivottelisi. Mutta se on varmaa, ettei itse ole se kaikkein tärkein enään.

Keski-ikäistymistä, äitiyttä ja tylsistymistä. Sortuu itkeskelemään vanhojen hyvien aikojen perään jolloin mäet oli aina ylämäkiä, vastaukset aina mustavalkoisia ja itsellä horjahtamaton oikeassaolemisen armolahja 😉

GetFileAttachment

Mun poikani on harvinaisen vaikea ja tyytymätön vesseli suurimmaksi osaksi. Se on miehen alku, joka syö mielellään hyvin raakoja kananmunia soijakastikkeella eikä sillä ole hajuakaan siitä, miten onnekas pirulainen se on voidessaan sellaisia vaatia.

Huvittavaa, että kaukaiset mieheni sukulaiset maailman toisella puolen aikovat jatkaa juttujeni parissa huolimatta kielen- ja nimenvaihdosta, google translatorin avulla. Kiitos siitä ja kaikista ihanista palautteista 🙂

Iltapalaksi keitin munia ja repäisin otsikon niiden epäsuosiosta.

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: