Mainokset
Blogeja

Countryside problems and solutions :)

Our house warms up mainly because of baking oven. It means chopping logs, carrying them thru the snow inside, burning fire every day when it’s cold and wearing woolsocks. You might think that’s romantic? Cozy? *?&%%€#shit it is. We just bought a wrong house 😉

But sometimes, It’s pretty cool to make something delicious in baking oven. Yesterday evening we run out of bread so I made this bread in there. I have only this iron casserole and for baking it is not the best choise. Things are burnt easily and there can be a slight taste of iron in the food.

This time I figured something convenient though. I buttered casserole with coconut butter and I tossed some cuos-cuos grains there, so that my dough woudn’t  stick. It worked 🙂

Surface of the bread is really nice from all over, there’s no taste of iron and it was super easy to take out from the casserole.

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: