Mainokset
Blogeja

In the best kindergarten They play guitar to kids who are sitting in a toilet :)

About an year ago I had a sudden opportunity to pick my kids from kindergarden already at noon 🙂 Obviously I didn’t call there ahead, because I wanted to surprise my kids. Instead, I was surprised. My kid was in the toilet trying to poo and a kindergarten teacher was there beside him playing a guitar so that my kid would get his ”things” done and be amused at the same time.

That is the difference between huge daycarecentres in the cities and these small homelike- places in countryside, they truly do their very best around here 😉 Today is Valentine’s day and one of my childrens kindergarten teachers is going to start her retirement. We desided to make a cake for teacher as we made one for ourselves too:) Thank you for taking care of our precius ones, and wonderful Valentine’s day to everyone 🙂

This cake has a candy surprise inside!getfileattachment-1

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: