Mainokset
Blogeja

Reindeer with soy-eggs?

This plate is a proof that you can do a great dish even your fridge would be totally empty. I got this reindeer shoulder as a present yesterday. We have reindeer so rearly that I almost started to think that I would have to get something nice from the store to go with it. Instead I decided to be creative.  In the fridge we had: couple of carrots, onions, eggs, 5 tablespoons of lingonberryjam, two cups of gluhwein, 2 beetroots, 3 redish, soy sauce, and half can of cream cheese.

This is what I created of those ingredients: oven roasted veggies, beetroot-cream cheesefoam, braised reindeer in gluhwein and lingonberryjam and soy-eggs. This was quite good combination and I didn’t spend a dime:)

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: