Mainokset
Blogeja

Super-Bowl!!!

This morning started participating childrensroom renovation. We are living in 100 years old house. There’s so many things to be done and sometimes I feel like I wanna burn down the whole fucking place. But in the end this house have more soul then any of those new buildings that I’ve seen.

Lunch was inspired by Bali where we visited last summer. The area called Badung, where this lovely restaurant Milk&Madu. They are serving the most wonderful bowls of happiness down there.

This is super food for all occations. Obviously it’s winter time now in Finland, so you can make it your own version what ever you happen to have like I did, but this is soo good that you wanna slap your mamma!

Super-bowl ingredients:

yoghurt

blueberries

strawberries

diced cantaloupe

coconutflakes

honey

seeds, nuts & dryed cranberries

Fresh mint leaves

ENJOY 😉

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: