Mainokset
Blogeja

Great balls of fire

https://www.google.fi/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2017/01/23/politics/trump-mexico-city-policy/index.html?client=safari

It’s 2017. World is not ready by any means, but we are all trying to go forwards. We are all egual. We teach that in schools, we believe in it in workplaces. You can hear speechees about it and read about it from newspapers. It is profaundly human thing to believe in  egual rights no matter are you black, white, yellow or gay. Still after everything, there is still this group of people who are always suffering more than rest  of the people in workplaces, homes,  on the streets and in the wars. It’s the race of Women.

I have always believed that there wouldn’t be wars if women would be in power. Now I think war between women and total dickheads is closer than ever. I have huge list of really sick warcrimes just waiting for this war to start.

Ladies, lets crush some BALLS!!

 

Mainokset
About tubettini (182 Articles)
Olen 37 vuotta nuori, kokki, yrittäjä, äiti, vaimo ja nyt siis myös blogisti ;) Kaikki nuo yllämainitut ovat muokanneet minusta sen mitä nyt olen. Kyyninen, itsekeskeinen, väsynyt, tarkkanäköinen ja hauska aina väärällä hetkellä. Tämä on blogi missä kerron asiat kuten ne itse näen, liittyen elämän kaikkiin alueisiin, mutta lähinnä kuitenkin ruokaan. Olen suomalainen parhaassa iässä ja aikamoinen pastanjauhaja ;) Tervetuloa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: